Evente

Seminar ne Metropolitan..
Ne daten 22 Qershor ne ambjentet e SH.L.U.P. "Universiteti Metropolitan Tirana"eshte mbajtur seminari informues nga organizata AISEC mbi pergatitjen e te rinjve per intership vullnetar ne vende te ndryshme te E..Lexo me shume

Panairi i Karrieres "Te zhvillohemi..
SH.L.U.P. “Universiteti Metropolitan Tirana”, organizoi ne date 3 Qershor 2015 Panairin e Karrieres, “Te Zhvillohemi se Bashku”. Panairi u mbajt ne godinen e Metropolitanit, te ish-blloku. Ne kete aktivitet mor..Lexo me shume

Inxhiniere dhe sipermarres italiane..
Eshte realizuar ne ambjentet e godines se re ne bllok te SH.L.U.P.”Universiteti Metropolitan Tirana” takimi me bashkepunetore te ndryshem italiane, te cilet morren pjese ne Konferencen Nderkombetare “Zhvillim i..Lexo me shume

News and Media

20/10 Biblioteka online Mac Grow Hill..
Universiteti Metropolitan Tirana promovon inovacionin dhe kerkimin shkencor. Ne bashkpunim me Mac Grow Hill, UMT ka krijuar biblioteken online me libr..
20 October 2016
13/09 Konsultim ne lenden "Menaxhim i operacioneve"..
Studentet e vitit te dyte, dega Administri Biznesi, te interesuar per konsultim ne lenden "Menaxhim i operacioneve" me pedagoge Sllavka Kurti, mund t..
13 September 2016
16/06 Provimin e diplomes 8 Korrik 2016..
Ju veme ne dijeni se me vendim dekanati, departamenti i Administrim Biznesit dhe Informatikes ekonomike, do te zhvillojne provimin e diplomes, me 8 Ko..
16 June 2016
21/03 Njoftim per organizminin e sezonit te posacem te provimeve..
Departamenti Administrim Biznesi Njoftim per organizminin e sezonit te posacem te provimeve Dt 20-29 Prill 2016 Kerkesat te drejtohen tek Pedagogu ..
21 March 2016
03/12 Njoftim - Mbrojtja e Diplomes..
Departamenti i Inxhinierise Elektrike dhe Teknologjise se Informacionit njofton te gjithe studentet per programin e studimeve Bachelor dhe Master se a..
03 December 2015
23/07 Provimi i praktikes..
Ne daten 24/07, ora 10-12 do te zhvillohet provimi i praktikes mesimore per studentet e Bachelor ne Administrim Biznesi...
23 July 2015
12/06 Kurse trajnimi per programin e kontabilitetit Alpha..
Sh.L.U.P "Universiteti Metropolitan Tirana" ne bashkepunim me Institutin e modelimeve ne biznes do te zhvilloje kurse trajnimi gjate veres per program..
12 June 2015
22/05 Fakulteti i Ekonomise - Sezoni i posacem i provimeve..
Provimet per programin BSc do te zhvillohen prane godines ne QS, per Masterin prane godines ne zonen e ish-Bllokut. Bashkangjitur gjeni datat dhe orar..
22 May 2015
09/05 Praktike mesimore prane Bankes Raiffeisen..
Te gjithe studentet e vitit te trete BSc ne Administrim Biznesi dhe studentet e Masterit ne Ekonomik-MBA, te cilet jane te interesuar per te zhvilluar..
09 May 2015